34 Μια πέτρινη σκάλα στο άπειρο: Αυτό είναι το σπίτι της χρονιάς αξίας 2 εκ. 34
Δείτε το Site

Αναζήτηση

Αν είσαι Ψωνάρα και proud Εγγραφή Εδώ Είσοδος Εδώ

Μια πέτρινη σκάλα στο άπειρο: Αυτό είναι το σπίτι της χρονιάς αξίας 2 εκ.

Ενα απίστευτο σπίτι αξίας 2 εκατομμυρίων που μοιάζει με γιγάντια πέτρινη σκάλα στη μέση του πουθενά, μόλις βραβεύτηκε ως το σπίτι της χρονιάς στη Βρετανία. • Αν θέλετε ένα σπίτι που να ξεχωρίζει, κοιτάξτε εδώ.

  Αν θέλετε ένα σπίτι που να ξεχωρίζει, κοιτάξτε εδώ. Αυτό το σφηνοειδές οίκημα των 576 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στο Buckinghamshire και μόλις βραβεύτηκε ως το σπίτι της χρονιάς για το 2015 στη Βρετανία, στα διάσημα βραβεία βρετανικής αρχιτεκτονικής του Royal Institute of British Architects (Riba).

  Το σπίτι αυτό ανήκει στον Λόρδο Ροθτσάιλντ και δημιουργήθηκε για να στεγάσει την οικογένειά του. Το Flint House υψώνεται από το έδαφος με στέγη σε σχήμα σκάλας που μοιάζει να εξαφανίζεται στον ουρανό.

  Οι κριτές του διαγωνισμού, το περιέγραψαν ως ένα «θαύμα της γεωλογικής εξέλιξης και κατασκευής...».

  Σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες της εταιρείας Skene Catling De La Pena και βρίσκεται στον περίβολο του κτήματος του Ροθτσάιλντ.

  Οσο για το κόστος του; Υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 2 εκατομμύρια λίρες.

  Χωρίζεται σε ένα κυρίως σπίτι, συν ένα παράρτημα και είναι μια ενδιαφέρουσα και έξυπνη μικτή εφαρμογή στεγών, ταρατσών και εσοχών που συνδυάζονται για να προσφέρουν ένα εκπληκτικό, βιώσιμο, προκλητικό σπίτι μοντέρνας αρχιτεκτονικής που συνυπάρχει ομαλά με την όμορφη ύπαιθρο.

  «Το κτίσμα αυτό είναι μια όμορφη προσθήκη σε ένα όμορφο τοπίο», είπαν οι κριτές εντυπωσιασμένοι.

  Δείτε το εξίσου εντυπωσιακό εσωτερικό του.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Αν είσαι Ψωνάρα και proud Εγγραφή Εδώ Είσοδος Εδώ