34 10 Ξεχωριστές Ιδέες για Κεφαλάρι 34
Δείτε το Site

Αναζήτηση

Αν είσαι Ψωνάρα και proud Εγγραφή Εδώ Είσοδος Εδώ

10 Ξεχωριστές Ιδέες για Κεφαλάρι

Αν έχετε επιλέξει ένα κρεβάτι χωρίς κεφαλάρι μπορείτε με μια εύκολη και όχι ιδιαίτερα ακριβή κατασκευή να προσθέσετε χαρακτήρα στο κρεβάτι και στον χώρο σας. Συνήθως ο χώρος του τοίχου που βρίσκεται πάνω από το κεφαλάρι αποτελεί πρόβλημα για τη διακόσμησή του.

Δείτε μερικές ιδέες για το τι μπορείτε να αναζητήσετε στην αγορά ή ακόμα και να το κατασκευάσετε: • 1. Η κατασκευή ενός πολύ ψηλού κεφαλαριού είναι επιβλητική και κομψή λύση.

  Φτιάξτε ένα κεφαλάρι που θα φτάνει μέχρι το ταβάνι. Αν έχετε διάθεση για κάτι πολύ ιδιαίτερο, χρησιμοποιήστε γυψοσανίδα η οποία όχι μόνο θα φτάνει μέχρι το ταβάνι αλλά θα "γυρίζει" στο ταβάνι και θα εκτείνεται πάνω από το κρεβάτι. "Ντύστε" την κατασκευή με ταπετσαρία ή βάψτε τη με ένα χρώμα διαφορετικό από των υπόλοιπων τοίχων.

  Φτάστε το κεφαλάρι μέχρι το ταβάνι και συνεχίστε το. Τοποθετήστε σποτ πάνω από το κρεβάτι.

 • 2. Ένα φαρδύ ξύλινο πλαίσιο, στο χρώμα του ξύλου του κρεβατιού και μέσα σε αυτό ένα κομμάτι ξύλο με αφρολέξ που θα καλυφθεί με υφασμάτινη ταπετσαρία, ίσως την ίδια με αυτή των καλυμμάτων του κρεβατιού, αποτελεί μια κομψή και ολοκληρωμένη λύση.

  Αν θέλετε να του δώσετε ένα πιο κλασικό ύφος μπορείτε να ζητήσετε από τον ταπετσέρη να σας περάσει και καμπαράδες (σιδερένια καρφιά) που θα στερεώνουν το ύφασμα στο πλαίσιο.

  Ένα μόνο ράφι που κάνει αντίθεση με τον τοίχο είναι μια μοντέρνα πρόταση.

 • 3. Χρησιμοποιήστε ράφια σε διάφορα μεγέθη και σχήματα και διακοσμήστε τα με αγαπημένα αντικείμενα.

 • 4. Αγοράστε αυτοκόλλητα βινυλίου, με τα οποία θα φτιάξετε ένα θέμα.

  Αυτή είναι πολύ καλή λύση αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος και δεν θέλετε να διαθέσετε ούτε πέντε εκατοστά για τη δημιουργία κεφαλαριού. Γιατί μην ξεχνάτε πως ένα κεφαλάρι θα απομακρύνει το κρεβάτι σας από τον τοίχο τουλάχιστον δέκα εκατοστά.

  Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα και δώστε χρώμα σε ένα παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο.

 • 5. Φωτογραφίες, κάδρα, αγαπημένες κορνίζες μπορει να αντικαταστήσουν πλήρως ένα κεφαλάρι.

  Χρησιμοποιήστε κορνίζες σε διάφορα μεγέθη πολύ κοντά μετάξύ τους ή τοποθετήστε κάδρα ίδιων διαστάσεων συμμετρικά ώστε να καλύψετε όλο το πλάτος του κρεβατιού.

 • 6. Αν έχετε ένα παλιό αγαπημένο παραβάν, εξελίξτε το σε κεφαλάρι!

 • 7. Δημιουργήστε κεφαλάρια από απλές τάβλες ξύλου τα οποία απλώς θα καρφώσετε στον τοίχο.

  Minimal, κομψό και οικονομικό κεφαλάρι που μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας αν "πιάνουν" λίγο τα χέρια σας.

 • 8. Δημιουργήστε μια μικρή βιβλιοθήκη με τα αγαπημένα σας βιβλία - λίγα, όχι όλα τα βιβλια του σπιτιού. Τοποθετήστε τα σε μικρές στοίβες επάνω σε μια ξυλινη τάβλα.

 • 9. Πολύ καλή πρόταση για το κρεβάτι στην εξοχική σας κατοικία, είναι να τοποθετήσετε δύο κουπιά επάνω από το κρεβάτι σαν κεφαλάρι.

   


 • 10. Εκμεταλλευτείτε παλιές πόρτες ή παράθυρα που θα βρείτε στην αποθήκη σας και δημιουργήστε ένα κεφαλάρι με ιστορία.

Αν είσαι Ψωνάρα και proud Εγγραφή Εδώ Είσοδος Εδώ